Terapie ThetaHealing – stare de bine la nivel fizic, emoțional şi spiritual

Limonadă cu trandafiri
mai 20, 2020
Detoxifiere naturală
iunie 19, 2020

Bine ne-am găsit!

Eşti în căutare de soluții practice și răspunsuri pentru sănătatea ta fizică, emoțională, spirituală?

Dorești să abordezi sănătatea ta împreună cu emoțiile și convingerile limitative, așa cum sunt în viață de fapt?

Dorești să previi reapariția unor dezechilibre ce îți dau bătăi de cap, precum întâmplări neplăcute, traume și emoţii negative?

Ai domenii în viaţă în care nu te simţi împlinit deși poate ai ajuns deja la nivelul pe care cu ani în urmă îl visai?

Îţi doreşti variante blânde de a rezolva dezechilibrele fizice, emoţionale sau tipare de gândire nocive?

Dorești să schimbi calea pe care mergi de ani de zile, pentru ca în sfârșit să ai rezultate pozitive pentru sănătatea ta fizică, emoțională, mentală, spirituală?

Dacă te-ai hotărât să faci ce ţine de tine și ce alții, oricât ar dori, nu pot face pentru tine, felicitări!

Ești în locul potrivit.

Când tu îți iei viaţa în propriile mâini, atunci înveţi, evoluezi și viaţa se modifică spre binele tău, atragi experienţe pozitive, aferente noii tale vibraţii.

În măsura în care și tu îți dorești să devii co-creatorul vieții tale, poți să:

  • rezolvi provocările de sănătate fizică, blocaje în anumite arii ale vieţii,
  • vindeci traume, experienţe, trecutul,
  • ajungi să trăieşti în prezent şi să îţi creezi viitorul aşa cum îţi doreşti dintotdeauna pentru tine,

Concret, eliberezi din subconştient ce te ţine pe loc. Știi deja că subconştientul îți creează viața în proporţie de 90%. Așa îţi transformi calitatea vieţii, sănătatea, starea de bine fizică, emoţională, mentală, spirituală, te apropii de tine, te accepţi, te iubeşti pe tine şi Lumina din tine.

Astfel poți să rezolvi provocările de sănătate fizică înțelegând de unde vin, ce semnifică și cum le poți depăși, blocaje în anumite arii ale vieţii, vindeci trecutul, ajungi să trăieşti în prezent şi îţi creezi viitorul aşa cum îţi doreşti dintotdeauna pentru tine.

Numele meu este Otilia Vasile şi sunt ca și tine un suflet. În rolurile vieții de zi cu zi sunt femeie, soţie, copil, mamă, terapeut, coach în formare, antreprenor, cercetător, prietenă, colegă.

În rolul vieții mele aici pe Pământ, misiunea mea este să susțin oamenii cu soluții practice și răspunsuri astfel încât să își vindece trecutul de emoții negative, convingeri limitative ce le dau dezechilibre fizice sub diverse forme, emoționale, mentale, spirituale.

Bucuria mea este să văd că oamenii ajung să își trăiască viața în Lumina din ei și că își creează viitorul așa cum își doresc și pot. Da, chiar pot, așa cum am văzut la sute de clienți care au reușit până acum.

Dorința mea este ca la finalul vieții, oamenii să fie împliniți și mulțumiți de evoluția lor și de calitatea vieții lor și a celor de lângă ei. Să știe că s-au vindecat de neplăcerile interioare, care au efecte și la exterior, au făcut ce și-a dorit sufletul lor și se simt împăcați. Și așa voi simți și eu că am făcut ce am venit aici să fac.

Până acum 8 ani lucram pe pilot automat, 12h din 24 în laborator de culturi celulare și teste de toxicitate, ca cercetător științific. La 3 luni de la naşterea primului copil, începeau provocările, de genul alergiilor, provocări ce aveau să îmi deschidă ochii spre

Până atunci aș fi zis nici gând metode alternative, oricum nu funcţionează, însă când n-am avut de ales am zis hai fie, aleg să văd cu ochii mei cum este că oricum nu am nimic de pierdut, ci doar de câştigat, tot învăț ceva.

Ceva din mine cerea, mi-a plăcut că era o metodă blândă în care terapeutul lucra cu mine ca să rezolvăm la copil, ei fiind în energia noastră ca părinţi, ceea ce mi s-a părut fantastic.

Pe lângă dietă, hrană organică, suplimente raw, am făcut 2 şedinţe şi apoi când copilul a gustat întâmplător lactate la o zi de naştere, reacţiile de vomă de câteva ore aşa cum erau înainte, nu au mai apărut. Atunci am crezut cu adevărat şi mi-am dorit să pot face şi eu acest lucru pentru alte persoane.

Aşa aveam să aflu calea sufletului meu, misiunea a ceea ce am venit să fac aici. De atunci învăt, experimentez și testez zi de zi spre mai bine, iar toată această cunoaștere o dau mai departe, din experiența personală, studii și rezultatele minunate ale clienților din ultimii 4 ani.

Astăzi sunt alături de tine, în călătoria pentru viaţa pe care o meriţi şi chiar o poţi avea, ca Practician TethaHealing ADN Avansat, tehnică de vindecare energetică prin meditaţie, care creează vindecare fizică, psihică, spirituală, cu rugăciune focalizată prin Creator, Divinitate, Iisus, Buddha, Shiva, cum vrei tu să îi spui. Singura cerinţă pentru a funcţiona este să crezi în vreuna din ele, oricare, nu este condiţionat de religie.

Ceea ce se cunoaşte astăzi sub denumirea de ThetaHealing a început cu mii de ani în urmă. Acum evoluăm într-o nouă perioadă de tranziţie în dezvoltare și este timpul să ne acceptăm puterea ca scântei Divine ale Atoatecreatorului (Creatorului a tot ce există).

Beneficiile tehnicii ThetaHealing sunt multiple şi rezultatele evidente în multe cazuri, inclusiv experienţa personală:

  • Schimbarea convingerilor limitative preluate la nivel istoric, genetic de la generaţiile de dinaintea ta, de bază, auto-create sau sufleteşti, în orice arie a vieţii în care ai blocaje/provocări și înlocuire cu convingeri/sentimente noi, pozitive
  • Eliberare de emoţii negative, regrete, resentimente, remuşcări, iertare, traume, etc, ce duc la vindecarea corpului de afecţiuni datorate convingerilor limitative, emoţiilor negative stocate în corp, etc.
  • Înţelegerea a cum ne afectează experienţele percepute ca neplăcute din trecut şi a tot ce ne înconjoară şi a ce putem face noi pentru noi.

Sistemele noastre de credințe preluate generațional ne-au creat trecutul și creează mediul nostru actual, experiențele noastre zilnice, sănătatea, bogăția și relațiile noastre. Aceste credințe sunt adesea înrădăcinate în copilărie, transmise din strămoșii noștri sau absorbite din conștiința grupului.

Prin ThetaHealing se schimbă sistemele de credințe care creează probleme, astfel se transformă corpul, mintea și spiritul – aducând echilibru, conexiune și vindecare.

Durerile cronice, dezechilibrele de toate felurile, au la bază convingeri limitative, emoții negative, traume, ce se cer eliberate pentru ca vindecarea să aibă loc ca întreg, pe toate planurile vieții și să simți cu adevărat că trăiești.

Vindecă-ți emoțiile, trecutul, durerile, experiențele neplăcute ce se repetă și creează-ți viața așa cum poți, meriți și din adâncul sufletului cu siguranță îți dorești!

ThetaHealing este vindecarea la nivel celular. Funcționează pe baza principiilor a două domenii ale stiinței, fizica cuantică și epigenetica. Fizica cuantică ne spune că nu suntem ființe alcătuite din bucăți minuscule de materie, ci mai degrabă matrice de energie cu potențial de schimbare, pentru a alege cum să ne re-creăm pe noi înșine, de la o secundă la alta. Aceasta înseamnă că, din moment ce suntem făcuți de energie, putem folosi energia pentru a ne schimba pe noi înșine și viața, rapid și ușor.

Epigenetica (egal „mai presus de controlul genelor”) a dovedit în studii diverse cum factorii din mediul nostru, nu genele noastre, sunt factorii primari în determinarea sănătății noastre. Acest lucru este fantastic, deoarece înseamnă că, în ciuda geneticii noastre, suntem capabili să ne transformăm prin simpla schimbare a mediului nostru și a relației noastre cu acel mediu.

Mediul include nutrienții pe care îi absorbim, credințele de care trăim conștient sau inconștient și modelele de comportament la care participăm. Este important să ne concentrăm asupra convingerilor noastre, deoarece chiar dacă mediul nostru include o anumită componentă – de exemplu, iubire – dacă nu credem că merităm și putem accepta iubirea, celulele noastre nu o vor lua.

ThetaHealing ne transformă mediul înconjurător prin schimbarea vibrațiilor celulelor receptoare, modificând astfel modelul fluxului neuropeptidelor din corpul nostru. Când schimbăm modelele fluxului nostru de neuropeptide, schimbăm modul în care ne simțim. Când schimbăm modul în care ne simțim, schimbăm modul în care acționăm. Când schimbăm modul în care acționăm, ne schimbăm viața.

Programează-te acum prin mesaj la numarul 0724 542 821 sau pe office@copiiinaturii.ro, la prima întâlnire și eliberezi ce te ține pe loc în viața ta spre viața pe care o dorește sufletul tău.

Înveți ce poți face zi de zi, concret, simplu,  pas cu pas și personalizat ție, pentru a te simți echilibrat, sănătos, împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X