Politica de retur

Conform legislatiei romane in vigoare, clientii care achizitioneaza produse de pe site-ul www.copiiinaturii.ro au dreptul de a returna produsele achizitionate, prin denuntarea unilaterala a comenzii, fara invocarea nici unui motiv, cu respectarea conditiilor de mai jos:

  1. Clientii HEALTHY BABY SRL au posibilitatea de a returna numai produsele care nu sunt perisabile si care necesita conditii speciale de pastrare.
  2. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa HEALTHY BABY SRL, str. Calea Bucuresti nr 70E, Joita Giurgiu, tel 0724542821, mail:office@copiiinaturii.ro, prin orice curier rapid doriti (la trimitere bifati optiunea deschidere la livrare), insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).
  3. Contravaloarea transportului coletului de retur va fi suportat de client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.
  4. In colet se vor afla produsele (in ambalajul original, sigilate) si toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea comenzii si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
  5. Daca produsele returnate nu se afla in ambalajul original si sunt desigilate atunci, HEALTHY BABY SRL nu va returna contravaloarea produselor si va refuza coletul.
  6. Coletul trebuie trimis la sediul HEALTHY BABY SRL in maxim 5 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.
  7. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita).

HEALTHY BABY SRL si www.copiiinaturii.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.

Produsele neconforme cu prezentarea de pe site se pot schimba la cerere in conditiile legii 449/2003, republicata 2008 si a OG 130/2000.

Produsele se pot schimba gratuit numai daca s-a facut o sesizare intemeiata scrisa si transmisa prin mijloacele de comunicare prezente pe site (mail) in maxim 24 de ore de la livrare si numai dupa receptia produsului care face obiectul schimbarii.

 

X