Politica de retur

Conform legislației române în vigoare, clienții care achiziționează produse de pe site-ul www.copiiinaturii.ro, au dreptul de a returna produsele achizitionate, prin denunțarea unilaterală a comenzii, în scris pe office@copiiinaturii.ro, fără invocarea nici unui motiv, cu respectarea condițiilor de mai jos:

  1. Clienții HEALTHY BABY SRL au posibilitatea de a returna numai produsele care nu sunt perisabile și care nu necesită condiții speciale de păstrare (transport la rece).
  2. Returnarea se face prin anunțarea intenției de retur pe office@copiiinaturii.ro, împreună cu o adresă scrisă, de persoana care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea comenzii și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
  3. Trimiterea produselor pe adresa HEALTHY BABY SRL, str. Calea Bucuresti nr 70E, Joița Giurgiu, tel 0724542821, mail:office@copiiinaturii.ro, prin curier rapid (la trimitere bifați optiunea deschidere la livrare), însă NU prin Poșta Romană (întrucât aceasta nu livrează la sediu).
  4. Contravaloarea transportului coletului de retur va fi suportat exclusiv de client în momentul expedierii, în caz contrar coletul fiind refuzat la primire.
  5. În colet se vor afla produsele (în ambalajul original, sigilate) și toate documentele primite inițial.
  6. Dacă produsele returnate nu se află în ambalajul original si sunt desigilate atunci, HEALTHY BABY SRL își rezervă dreptul de a nu returna contravaloarea produselor si va refuza coletul.
  7. Coletul trebuie trimis la sediul HEALTHY BABY SRL în maxim 5 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii.
  8. Suma platită va fi rambursată integral, mai puțin costul transportului care rămâne în sarcina clientului, în 30 de zile de la primirea coletului de retur.

HEALTHY BABY SRL și www.copiiinaturii.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale din România.

Produsele neconforme cu prezentarea de pe site se pot schimba la cerere în condițiile legii 449/2003, republicată în 2008 și a OG 130/2000.

Produsele se pot schimba gratuit numai dacă s-a facut o sesizare întemeiată scrisă și transmisă prin mijloacele de comunicare prezente pe site (mail) în maxim 24 de ore de la livrare și numai dupa recepția produsului care face obiectul schimbării.

 

X