Limonadă cu trandafiri

Legătura între alergii și flora intestinală
iunie 7, 2019
Terapie ThetaHealing – stare de bine la nivel fizic, emoțional şi spiritual
iunie 8, 2020

Limonadă cu trandafiri

Dacă şi voi iubiţi limonada aşa cum o iubim şi noi, fie simplă cu miere fie cu tot felul de fructe aromate sau chiar cu uleiuri esenţiale naturale certificate terapeutic, atunci aceasta este următoarea reţetă de limonadă aromato-naturalo-parfumată.

Anul acesta dacă au înflorit pentru prima oară trandafirii de dulceaţă, am zis să testăm şi această variantă, astfel că în continuare aveţi toate detaliile şi aşteptăm părerea voastră, cum vi se pare.

Logistica: am folosit un dispenser de 11 L, bine spălat.

Ingrediente: 1 kg miere din sursă sigură din Dobrogea, circa 25 de flori mari de trandafiri de dulceaţă, apă filtrată cam 8L, 11  lămâi, 1 portocală feliată.

Rețeta a fost următoarea:

Se spală florile de trandafir una câte una, se curăţă de codiţe iar petalele se pun într-un castron.

Am spălat lămâile şi le-am stors iar fresh-ul obţinut Prâslea l-a pus în borcan. Apoi a adăugat mierea pentru a se dizolva mai repede în zeama de lămâie şi le-a învârtit de le-a zăpăcit, pardon, le-a amestecat până s-au omogenizat.

A completat cu apă filtrată cam 3 sferturi din borcan, a adăugat feliile de la 1 lămâie şi de la o portocală, iar la final a adăugat petalele şi a mai pus încă vreo 2 căni de apă, după gustul lui. Are perioade când face singur zilnic limonadă, cam 1 L şi îi place să o ajusteze după gustul lui 🙂

A scufundat toate petalele în apă, a gustat de 17 ori să vadă dacă deja are gust de trandafir şi apoi a zis că mai testează şi după ce stă o noapte la aromatizat. 

Dis de dimineaţă, primul lucru a amestecat iar, a gustat de alte 12 ori şi a zis bucuros că e parfumată, se simte deja aroma, ieii!

Atunci când va fermenta puţin va avea şi probiotice, astfel că este atât naturală, cât şi benefică.

Probioticele sunt cunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății întregului organism, ele fiind în tot corpul și predominant în sistemul digestiv.

O mare varietate de probiotice naturale, generale pentru femei, bărbați, copii sau specifice unor nevoi anume, sănătate vaginală, sănătatea prostatei, sistem urinar, sănătatea colonului, probiotice prenatale, etc, sunt disponibile pe site si aşteapăt să le primiţi în viaţa voastră şi să reechilibreze, aşa cum ştiu ele cel mai bine.

Tot ceea ce ne hrăneşte corpul natural, ne susţine pe o vibraţie cât mai înaltă. Ce este procesat, sintetic, scade vibraţia şi de acolo parcă se agaţă toate.

Dacă vrei să achizionezi uleiurile esenţiale terapeutice cu 24% mai ieftin, o poţi face de aici utilizând codul 7036799 şi beneficiezi de o scanare Zyto Wellness gratuit şi îndrumarea mea, ca Terapeut Holistic, Zyto Wellness Practitioner, Biochimist.

Hai şi tu în comunitatea Copiii Naturii, acei copii sănătoşi, bucuroşi, liberi, conectaţi natura lor interioară şi exterioară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X