Detoxifiere naturală

Terapie ThetaHealing – stare de bine la nivel fizic, emoțional şi spiritual
iunie 8, 2020
De unde vin emotiile noastre
iunie 26, 2020

uleiuri esentiale certificate terapeutic

Bine ne-am găsit!

Eşti în căutare de soluții practice și răspunsuri pentru sănătatea ta fizică, emoțională, spirituală?

Dorești să abordezi sănătatea ta împreună cu emoțiile și convingerile limitative, așa cum sunt în viață de fapt?

Dorești să previi reapariția a diverse dureri sau stări ce îți dau bătăi de cap?

Îţi doreşti variante blânde de a rezolva dezechilibrele fizice, emoţionale?

Ești în locul potrivit, detoxifierea este una dintre variante.

Eliberarea toxinelor lasă corpul, sufletul și mintea să dedice cantități mai mari de energie pentru a reuși să faci ce îți dorești, mai mult decât să faci față și să supraviețuiești.  

Trăim cu substanțe toxice zi de zi, fie în aerul respirat, fie cu produsele de igienă personală și casă, din hrană poate, sau chiar somn. Cu atât de multe toxine, corpul nu poate funcționa eficient la capacitate maximă.

Metabolismul, imunitatea, eliminarea toxinelor, absorbția nutrienților, producerea substanțelor importante pentru creier, circulația, hidratarea, reproducerea, respirația, sunt afectate.  

Încărcătura toxică poate duce la febră, dureri de cap, acnee, oboseală, vomă, strănut, răceli, diaree, eczeme, alergii, exces de greutate, celulită, defocusare și deconcentrare, imunitate scăzută, dureri cronice, stări emoționale neplăcute, etc.

Câteodată aceste simptome sunt interpretate ca afecțiuni, însă corpul încearcă să elimine toxinele prin diverse sisteme, iar simptomele sunt efectele secundare. Eliminarea toxinelor din viața noastră, atât cât ține de noi, desigur sunt necesare pentru a fi sănătoși, fericiți și fără afecțiuni.

Uleiurile esențiale au proprietăți unice ce susțin sănătatea la nicel celular, inclusiv detoxifierea. Când organismul este încărcat cu toxine, ficatul va salva organele vitale prin izolarea toxinelor în grăsime, celulită. Unele uleiuri pot ajuta la eliberarea toxinelor din grăsime, spargerea și eliminarea lor din corp, alături de o bună hidratare.

Alte uleiuri stimulează receptorii celulari spre o activitate mai eficientă. Alte uleiuri pot susține curățarea digestivă de bacterii, virusuri, etc și să reechilibreze digestia și imunitatea.

Alege ce acțiuni reduc chimicalele în viața ta și ce variantă de detoxifiere ți se potrivește.

Dacă te-ai hotărât să faci ce ţine de tine și ce alții, oricât ar dori, nu pot face pentru tine, felicitări!

Ești în locul potrivit.

Alege o scanare Zyto (valabil pentru București) si afli personalizat ce uleiuri și remedii naturale se potrivesc energiei corpului tău și stilului tău de viață, pentru a ști exact ce este benefic ție, cum să folosești.

O variantă la fel de eficientă dar mai rapidă la tine acasă este detoxul din plante, pentru 12 zile și detoxifiere pentru rinichi, ficat, limfă și colon.

Alege ce ți se potrivește și dacă ai întrebări răspundem cu mare drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X