Despre noi

Povestea noastră începe acum aproape 8 ani, când după nașterea primului copil la doar 3 luni aflam că are alergie la proteina din lapte de vacă. Terminasem Biochimie și Metabolism în cadrul Facultății de Chimie, astfel că mi-era greu să accept să accept chimicalele din produsele pentru copii cu alergii pentru propriul copil, știind că nu-i vor face bine și nici pe el bine pe termen lung, încărcându-i corpul deja încărcat cu multe alte substanțe pe care organismul nu le recunoaște, le depune.

De acolo au început căutările noapte de noapte, de studii științifice, cărți și experiențe practice, pentru a găsi ce va mânca puiul. În timp ce noaptea citeam, ziua aplicam, ca hrana să fie nutritivă, sățioasă, crud și gătit, aspectuoasă, organică și mai mult de atât, ce suplimente naturale poate folosi, conform alergiilor, astfel încât să îl ajute așa cum corpului îi este cel mai util, să absoarbă și să nu le depună.

Și să ajungem să mâncăm cu toții la masă, în familie extinsă, fără ca cel mic să se mai simtă respins că mănâncă diferit și să îi susțină sănătatea pe termen lung, fără să i se încarce corpul cu chimicale și mai târziu să iasă altele la iveală, în altă formă.

Sunt recunoscătoare că încă de la începutul căutărilor, îmi apăreau în față studii care arătau că la baza alergiilor stă un dezechilibru intestinal. Chiar și acum, după atâta timp, vorbesc cu mămici care au copiii cu alergii de ani de zile și care când află acest lucru, atât de simplu, simt că li se schimbă viața, că știu de unde să înceapă pentru rezultatele mult dorite.

Acolo am început să construiesc, să citesc etichetă după etichetă, iar probiotice, de care? Că sunt muuulte. Însă ce m-a convins atunci au fost probioticele raw și organice pentru copii, la capătul pământului, pe care le așteptam 1 lună, poate și mai bine, ori, când ai nevoie de el zi de zi, e musai să fii sigur că ai continuitate. Și-au făcut perfect treaba de a regla dezechilibrul intestinal, plus multe alte lucruri bune observate de-a lungul timpului și la alți copii.

Apoi am construit și pe parte de hrană, stare de bine, natură cât de mult se poate, convingeri limitative, până la cauze spirituale. Împreună au făcut treabă excelentă, așa cum îmi doream să fie, blând pentru copil pe moment și sănătos pe termen lung și privind totul ca pe o experiență din care am avut multe de învățat.

Altfel, acum nu am fi fost aici, să dăm mai departe experiența pentru cei ce acum trec prin asta, aș fi fost și acum într-un birou, 14h/zi.

Din dorința de a aduce aproape și la îndemână, cu livrare în 24-48h, o mare parte din produsele folosite de noi, cu rezultate uimitoare, precum: Vitamine&Minerale&Prenatale&Probiotice RAW&Organice, Vegane/Vegetariene, pentru copii si adulți în diverse situații pe care cu siguranță le experimentăm mulți dintre noi de-a lungul vieții.

De atunci m-am specializat continuu cu Doctorat și Postdoctorat în Inginerie Chimică, Cercetător Științific, Terapeut Holistic, Trainer, Speaker, Consultant LAB Profile certificat Internațional, Wellness Advocate, Zyto Wellness Practitioner, Coach in formare Tony Robbins.

De atunci, cu toate acestea și cu darurile mele descoperite în munca cu mine și învățând natura umană, zi de zi ajut oamenii să înțeleagă stările prin care trec, semnificația lor în corp și abordare integrativă cu soluții personalizate de remedii naturale, până la implementare obiceiuri de wellness pentru a regăsi acea stare de bine care este deja în noi și care așteaptă să o regăsim pentru a fi cu adevărat echilibrați, fericiți, împliniți și să avem rezultate.

Natura și tot ce este natural, emană energie pură, pozitivă, vibrație, sănătate, vindecându-ne trupul și spiritul, pentru ca ENERGIA VIEȚII se află în tot și toate, înăuntrul și în afara noastră, într-un flux continuu, doar să îi dăm voie să curgă.

Programează-te la o consultație Wellness cu Scannerul Zyto calibrat pe suplimente naturale și uleiuri esențiale terapeutice și afli cele mai biodisponibile produse organismului tău, astfel regăsești emoțional, mental, fizic și spiritual acea stare de bine care este deja în tine și afli pas cu pas cum poți să ai viața cu adevărat în echilibru, fericire, împlinire.

Cu drag de oameni, natură și viață,

Otilia Vasile/Copiii Naturii

X