Despre noi

Povestea noastră începe acum 7 ani, odată cu trecerea de la un stil cu de toate J, la un stil restrictiv, pe fond alergic. Cu dorință de a aplica ce am învățat în cursul specializării Biochimie din facultate, însă fără acțiune. Iar când nu ai acțiune, vine ceva puternic și te împinge spre ce e mai bine J

De acolo au început căutările noapte de noapte, de studii științifice, cărți și experiențe practice, pentru a găsi ce va mânca puiul. În timp ce noaptea citeam, ziua aplicam, ca hrana să fie nutritivă, sățioasă, crud și gătit, aspectuoasă, organică și mai mult de atât, ce suplimente naturale poate folosi, conform alergiilor, astfel încât să îl ajute așa cum corpului îi este cel mai util, să absoarbă și să nu le depună.

Și să ajungem să mâncăm cu toții la masă, în familie extinsă, fără ca cel mic să se mai simtă respins că mănâncă diferit, iar cumva mă simțeam vinovată :D.

Sunt recunoscătoare că încă de la începutul căutărilor, îmi apăreau în față studii care arătau că la baza alergiilor stă un dezechilibru intestinal. Chiar și acum, după atâta timp, vorbesc cu mămici care au copiii cu alergii de ani de zile și care când află acest lucru, atât de simplu, simt că li se schimbă viața, că știu de unde să înceapă pentru rezultatele mult dorite.

Acolo am început să construiesc, să citesc etichetă după etichetă, iar probiotice, de care? Că sunt muuulte. Însă ce m-a convins atunci au fost probioticele raw și organice pentru copii, la capătul pământului, pe care le așteptam 1 lună, poate și mai bine, ori, când ai nevoie de el zi de zi, e musai să fii sigur că ai continuitate. Și-au făcut perfect treaba de a regla dezechilibrul intestinal, plus multe alte lucruri bune observate.

Apoi am construit și pe parte de hrană, stare de bine, natură cât de mult se poate, convingeri limitative, până la cauze spirituale. Împreună au făcut treabă excelentă, așa cum îmi doream să fie, blând pentru copil și privind totul ca pe o experiență din care am avut multe de învățat.

Altfel, acum nu am fi fost aici, să dăm mai departe experiența pentru cei ce acum trec prin asta, altfel eu eram într-un birou și acum, 14h/zi.

Din dorința de a aduce aproape și la îndemână, cu livrare în 24-48h, o mare parte din produsele folosite de noi, cu rezultate uimitoare, precum: Vitamine&Minerale&Prenatale&Probiotice RAW&Organice, Vegane/Vegetariene, pentru copii si adulți și diverse situații pe care cu siguranță le experimentăm mulți dintre noi de-a lungul vieții.

Natura și tot ce este natural, emană energie pură, pozitivă, vibrație, sănătate, vindecându-ne trupul și spiritul, pentru ca ENERGIA VIEȚII se află în tot și toate, înăuntrul și în afara noastră, într-un flux continuu.

Astfel, suntem recunoscători naturii pentru ce ne oferă și avem grijă de ea și de noi, ca într-un TOT unitar.

Mulțumiri!

Otilia Vasile/Copiii Naturii

X